Какво чете Кейт Мидълтън – всички полудяха по книгите на бюрото й

Офисът на Кейт е точно такъв, какъвто си го представяхме.

Какво чете Кейт Мидълтън – всички полудяха по книгите на бюрото й

Докато Хари и Меган търсят нов път в живота си и се сбогуват с последователите си в Instagram за неопределено време, Катрин и Уилям продължават да изпълняват функциите си, и работят от къщи. Скорошен разговор по темата за психичното здраве, проведен по телефона, откри лекичко вратата на офисите им. И докато Уилям има чудовищен принтер в офиса си, то офисът на Кейт е точно такъв, какъвто си го представяхме – нежен, дамски и елегантен като самата нея.

 

Но нещо отвъд това, което си знаем, привлече вниманието. Интернет направо полудя по поредицата книги върху бюрото й. Не мина много време, преди да стане ясно каква е тази поредица и кои са заглавията, които Кейт, предполагаме, чете понякога.

Красивата колекция книги с твърди корици е на издателство Penguin с дизайн на художничката Коралия Бикфорд Смит и съдържа класически английски произведения и Омир. Колко от тях сте чели?

Поредицата включва следните заглавия:

Чарлз Дикенс, „Коледна песен“; Уилям Шекспир, „Сонети” и „Оплакването на любовника“; Джейн Остин, „Разум и чувства“; Джейн Остин, „Абатство Нортангър“; Джейн Остин, „Менсфийлд парк“; Томас Харди, „Тес от рода Д’Ърбървил“; Джордж Елиът, „Мидълмарч“; Оскар Уайлд, „Портретът на Дориан Грей“; Артър Конан Дойл, „Баскервилското куче“ Джейн Остин, „Ема“; Омир „Одисея“; Чарлз Дикенс, „Студения дом“.

Известно е, че Кейт и Уилям обичат да четат и по всякакъв възможен начин се стремят да внушат това и на децата си. Споделяли са, че децата обожават Джулия Доналдсън и нейната „Стая на метлата“ и им я четат често. При среща с авторката принц Уилям дори казва „Разбирате ли колко родители спасявате вечер,когато трябва да сложат децата си в леглото?“

Джордж и Шарлът, както всички деца, са добре запознати и с книгите на Джоан Роулинг – знае се, че принц Чарлз също е голям любител на „Хари Потър“ и им чете приключенията му.

 

Снимки: @kensingtonroyal; БГНЕС

Източник: hinews.bg