Това са най-късметлийските дни през новата година

Тогава всеки ще се радва на голям късмет и ще постига успех във всичко, с което се захване.

Това са най-късметлийските дни през новата година

2022 година чука на вратата. И докато едни са в трескаво планиране на предстоящите празници и пазаруването на подаръци, други се чудят какви приятни изненади им е подготвила новата година. 

Астролози, нумеролози и експерти в областта на биоенергетиката са категорични, че през 2022 г. се очертават много благоприятни дни и че те ще бъдат изключително ярки и позитивни. Дни, в които всеки ще се радва на голям късмет. 

Ето кои от тях ще бъдат най-ярки и позитивни:

Огледални дати 

Цифрите са изключително важни и от тях зависят много неща в живота ни. В огледалните дати има много повече късмет и те се считат за вълшебни и страшно продуктивни.

1 януари (01.01.) - в този ден е полезно да започнете нещо ново, да се отървете от негативните емоции и спомени. Най-добре е да прекарате първия ден от годината в компанията на приятни хора или в уединение.

2 февруари (02.02.) - тази огледална дата е идеална за работа, бизнес или пазаруване. 

22 февруари (22.02.2022) - това е най-мощната огледална дата за 2022 г. и най-силната за това столетие. Цели шест двойки ще управляват света на този ден. Това означава, че на 22 февруари трябва да сте максимално активни. Успехът ще съпътства всички. Силата на числото 2 ще бъде много креативна.

3 март (3.03.) - идеален ден за търсене на любов, срещи, запознанства, както и за духовни практики. 

4 април (04.04.) - четворката ще направи всички по-добродушни и мъдри. В дни като този трябва да се стремите към златната среда във всичко. Излишъкът ще бъде разрушителен.

5 май (05.05.) - това е ден на сила, в който трябва да сте по-близо до семейството и приятелите. Комуникацията и общите дела ще повишат тонуса ви и ще подобрят настроението.

6 юни (06.06.) - това ще бъде един от главните силни дни на месеца. Шестицата ще събуди творческите ви сили, ще ви даде възможност да намерите решение на сложен проблем. 

7 юли (07.07.) - най-добрият ден в годината. Намирането на общ език с околните ще бъде много по-лесно от обикновено. 

8 август (08.08.) - ден на финансовата сила. Направете скъпи покупки, инвестирайте средства в собственото си развитие.

9 септември (09.09.) - благоприятен ден да промените на съдбата си. По-добре е да не седите и да чакате със скръстени ръце.

10 октомври (10.10.) - отново единицата е водеща. Това ще ви даде смелост и повишена проницателност. Това е ден на взаимно разбирателство и любов.

11 ноември (11.11. ) - начело ще бъде двойката. В този ден трябва да направите това, което сте се страхували да свършите по-рано или не сте могли да го започнете по някаква причина. Всички лоши спомени и страхове ще останат на заден план. 

12 декември (12.12.) - последната огледална дата за 2022 г. Идеален ден за самоанализ и изводи.

Равноденствия и слънцестоене 

Равноденствията на 20 март и 23 септември са два дни на покой и умиротворение, идеални за неща, които не са спешни, почивка и духовни практики. В тези дни енергията на Слънцето и Луната се неутрализират взаимно, което се отразява положително на настроението. 

Слънцестоене на 21 юни - Слънцето ще грее възможно най-дълго. Това ще бъде ден на добро настроение, ярки емоции и любов. Идеален за почистване и работа. Всички ще бъдат изпълни със сила и радост.

Слънцестоене на 21 декември - това е денят за освобождаване от негативните емоции. Слънцето ще даде на Луната възможност да управлява света. Идеално време за борба с лошите навици.

Дни, в които планетите ще се избавят от ретроградността си

4 февруари, 3 юни, 2 октомври. В тези три дни Меркурий, бърза и променлива планета, ще се отърве от ретроградността си. Това са страхотни дни за комуникация и работа, финансова активност.

В началото на 2022 г. Венера вече ще е ретроградна. Само веднъж, на 29 януари, тя ще се отърве от обратното движение, след което ще се успокои. Това е идеален ден за общуване с близките, срещи и флирт. 

Юпитер ще спре да се движи назад на 24 ноември. Мнозина ще се отърват от физическите и емоционалните си неразположения и неувереността в себе си.

На 23 октомври Сатурн ще се освободи от ретроградността си. Това е чудесен ден за планиране на бъдещето и самоанализ. 

На 18 януари Уран ще ви зарадва. Всички негативни събития, случили се в началото на 2022 г. или в края на 2021 г., ще могат да се видят от различен ъгъл. Това е ден на мъдростта и триумфа на морала. 

На 4 декември Нептун ще се върне към нормалното. В този ден на силата всички хора ще се разбират по-добре от обикновено.

На 9 октомври най-далечната от всички планети - Плутон, ще се отърве от ретроградното си движение. Тя ще остане в знака на Козирог, следователно в този ден ви очакват много положителни събития и повишена работоспособност.

 

 

Източник: blitz.bg