Цвети и Виктор се събраха след фермата / ВИДЕО

Двама от най-коментираните участници в седмия сезон на "Фермата“ - Цветелина Лозанова и Виктор Каров, се събраха, след като отпаднаха от формата

Цвети и Виктор се събраха след  фермата / ВИДЕО

Бившата стюардеса и строителния предприемач с афинитет към гайдата застанаха рамо до рамо за живо предаване с феновете на предаването. Въпреки че отказаха да коментират дали са гаджета, те изглежда са станали дори по-близки след "Фермата“.


"Аз мисля, че нашите отношения са развиващи се и ние подхождаме отговорно към тях“, отбеляза Виктор. Той призна, че преди доста време вече се е разделил с приятелката си, с която имаше връзка по време на предаването.

27-годишният мъж не пропусна да отправи и куп комплименти към Лозанова. "Цвети е невероятна. Преди да вляза във "Фермата“, ако срещна красива девойка като нея по улиците, това би предизвикало противоречиви мисли у мен. Обаче когато я опознах – тя е толкова силна, толкова много неща научих от нея, толкова добър човек е... Наистина, Цвети е едно диамантче в моя живот. Стреля право в целта. Толкова добре ме познава..., толкова дълбоко може да ме анализира и във всеки един момент да ми каже точно какъв ми е проблемът“, обясни Каров.

Самата Цвети пък обясни, че думите й по адрес на Пламен, че е "топа на топа“ са извадени от контекста. "Не си харесвам Пламен. Той е много хубаво момче. Пак ви казвам – това, което се излъчва, не са абсолютно целите разговори, така че няма как от 2 минути да правим заключения за такива неща“, заяви красавицата.

Източник: www.plovdiv24.bg