Тези три дами легнаха на сърцето на Ергенът

"Абе, той изобщо харесва ли някоя от тези жени?" Всъщност да

Тези три дами легнаха на сърцето на Ергенът

Дали "Ергенът" е едно предаване за красив принц, който наистина търси любовта и също е толкова мил и внимателен с дамите в реалния живот, или всичко е въпрос на пари и суета, вероятно можете да си отговорите и сами. Само че, някъде там сред скандалите, захаросаните думи и срещите сред красивите пейзажи на Турция, има и нещо истинско.

Нещо, което трудно може да бъде манипулирано и не може да бъде скрито. А пък и се вижда с просто око... стига да бъдете по-наблюдателни.

Със сигурност поне веднъж сте се запитали: "Абе, той изобщо харесва ли някоя от тези жени?" Всъщност да, пише woman,bg. И въпреки че Виктор усилено се старае да бъде мил с всяка една и да залъгва добре, че изпитва симпатии, истината е, че езикът на тялото говори нещо съвсем различно. Защото жестовете ни показват много повече от думите.

И засега може да се каже, че в първенството за сърцето на секси ергена, определено начело стоят само две-три дами. И може би най-точното го издава езикът на тялото му, когато е в компанията на Благовеста и когато е в компанията на вече отпадналата от надпреварата Зори.

И трябва да признаем - Бонбонова определено успя да разгорещи Виктор, а от срама, който се изписваше на лицето му, когато тя му говореше закачливо и се заиграваше с крака му, става ясно, че несъмнено той е доста, доста привлечен от нея. А погледът му, когато тя понечи да свали бельото си, също е меко казано издайнически.

И може би помните как по време на играта "Не се сърди, влюбено човече" той сякаш умираше от срам, докато Бонбонова го гледаше право в очите и танцуваше предизвикателно? В този момент Виктор просто прикри лицето си с ръка и се изчерви... и не, не беше от високите температури.

От поведението на ергена също разбираме, че той е доста привлечен и от Виктория Капитонова. И макар да не осъществи по-близък физически контакт с нея на срещата им, си пролича, че има привличане. Обърнете внимание, че когато стоят един срещу друг, тялото му е обърнато изцяло към нея. Но тук сякаш той е по-обран, макар и да изпитва симпатии към Виктория, докато тя е по-спокойна и го предразполага в разговора.

Третата дама, която вероятно наистина е омаяла Виктор, е Александра, която също имаше доста гореща среща с нея. И макар тя да не завърши с целувката, всъщност той през цялото време установяваше близък физически контакт. И сякаш се забелязваше, че наистина му е приятно да бъде близо до нея. Нещо, което не се забелязва толкова явно дори и в отношението му към Людмила или Ева, които могат да се похвалят, че са целунати от мачото. 

Източник: www.marica.bg